۱۳۸۷ آذر ۱۴, پنجشنبه

Imam mahdi:

دلیل غیبت

امام مهدی (علیه‌ السلام):
وَأمّا عِلّةُ ما وَقَعَ مِنَ الغَيْبَةِ، فَإنّ اللهَ عَزّ وَجَلّ قال: يا أيُّها الّذينَ آمَنُوا لا تَسْألوا عَنْ أشْياءَ إنْ تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ.

و امّا دلیل غیبتی که اتفاق افتاد؛ خداوند عزّ و جلّ می‌فرماید: «ای کسانی که ایمان آوردید! از چیزهایی که اگر برایتان آشکار شود، شما را به زحمت می‌اندازد، سؤال نکنید.»

As for the reason behind the occurrence of the (my) occultation, Allah the Almighty says, "O believers, do not ask questions about the things which, if made known to you, would only pain you."

بحار الأنوار، ج 78، ص 380



۱۳۸۷ آذر ۱۱, دوشنبه

gaza

Iranians stage demo against Gaza siege
 A group of students from various universities staged a protest in front of the Iranian Foreign Ministry here on Sunday to condemn the atrocities committed by the Zionist regime in the Gaza Strip and called for an end to the blockade.



Ne

۱۳۸۷ آبان ۱۳, دوشنبه

imam moosa kazem:

زیانکار
امام کاظم (عليه‌‌ السلام):
مَنِ اسْتَوَی یَومَاهُ فَهُو مَغْبُونٌ.
آنکه دو روزش مساوی باشد، زیان کرده است.
He whose two days (of life) are the same (making no spiritual progress) is a loser.
بحار الأنوار، ج 71، ص 173

۱۳۸۷ آبان ۳, جمعه

mohamad:


غضب

رسول الله (صلّی ‌الله‌ عليه‌ وآله):

الغَضَبُ يُفْسِدُ الإيمانَ كَما يُفْسِدُ الخَلُّ العَسَلَ.

غضب ایمان را از بین می‌برد همچنانکه سرکه عسل را فاسد می‌کند.

ANGER
Anger spoils Faith as much as vinegar spoils honey.

كافی، ج2 ، ص 302

۱۳۸۷ آبان ۱, چهارشنبه

milad tower in tehran-photo





iran . tehran . milad tower

۱۳۸۷ مهر ۲۵, پنجشنبه

ya mahdi


اسلام علیک یا بقیه الله

ايران و جهان جديد مابعد ليبراليسم




درحالي كه روز شنبه آخرين سنگر مائوئيستي چين كمونيسم با به اصطلاح اعلام آزادي مالكيت خصوصي و پيوستن روستایيان چيني به بازار آزاد از سوي رهبران كنگره حزب كمونيست اين كشور، فرو پاشيد؛ هسته مركزي كاپيتاليسم و بازار آزاد در امریکا نيز اضمحلال خويش را در ديگر سوي جهان آغاز كرده است. پايان «آن فروپاشي» و آغاز «اين اضمحلال» حاوي نكات ظريفي در حوزه «فلسفه» و «سياست» است كه به اجمال در اين گفتار از آن سخن خواهيم گفت.

يكم- دو فروپاشي در يك سنت:

فروپاشي ماركسيسم- لنينسيسم و مائوئيسم از شورويِ گورباچف تا چين كمونيسم، مبيّن پيروزي كاپيتاليسم نبود،‌ چه اينكه ليبراليسم بديل غرب نبود بلكه رقيب آن بود. به ديگر سخن، سوسياليسم و كاپيتاليسم از منظر تبار و شجره معرفتي متعلق به دنياي ما بعد مدرنيته بوده و به عالم تجدّد بازگشت دارند. حرفهاي قديمي فوكوياما در نظريه پايان يافتگي تاريخ به رهبري ليبرال دموكراسي امریکايي پس از فروپاشي شورويِ گورباچف همانقدر بي بنياد بود كه خود او اكنون از آن پرده برداشت و شكست تفكر سرمايه داري در اداره اقتصادي انسان و نيز پايان تشخّص و نمايندگي دموكراسي امریکا در جهان را اعلام كرد.

دوم- مشكله اصلي سوسياليسم و ليبراليسم:

انفجار از درون بانكها و كارتلهاي ليبرال سرمايه داري گوياي وضعي در اداره انسان و جهان است كه همانا مالكيت و عدم تملّك، هيچگاه مؤيد پيروزي و فروپاشي غرب و شرق سياسي نبوده است. چه اينكه در اين صورت به مثابه مقطع كنوني، هسته هژمونيك و مركزي كاپيتاليسم ]امریکا[ در آستانه‌ فروپاشي قرار نمي گرفت زيرا بنا به قول حكيم راحل كه نامه انذارش به گورباچف گوياي چنين وضعي است؛ مشكل آقاي گورباچف و دنياي او نه فقدان مالكيت كه مبارزه بيهوده با خدا و مبداء هستي است. يعني همان مشكلي كه كاپيتاليسم را از پاي در خواهد آورد، مشكلي كه هم اكنون از اقتصاد سياسي ليبرال دموكراسي آغاز شده است. به ديگر سخن مشكله كنوني كاپيتاليسم فقدان عدالت، فرزانگي و فضيلت و پارسايي در مهندسي و معماري پول و سرمايه است،‌ امري كه بي مدد عادل مطلق جهان ميسر نمي گردد.

سوم- دروغ بزرگ كاپيتاليسم:

در جلسه توديع و معارفه رئيس قديم و جديد بانك مركزي، رئيس جمهوري اسلامي ايران در تحليل فروپاشي نظام اقتصاد آزاد، حرفي حكيمانه به ميان آوردند و آن اينكه، ‌كاپيتاليسم در ذات خود عدالت گريز و تبعيض آميز است، زيرا شوربختي و تنگ دستي قريب به 80 ميليون نفر در مركزيت نظام سرمايه داري جهاني، خود گواهي بر اين مدعا است كه، ذات خودتنظيم گر و خودكنترلي مناسبات بازار و اجتماع در ليبراليسم دروغ بزرگ زمانه به شمار مي آيد. علاوه بر اين، در ذات تبعيض آميز و طبقاتي اقتصاد ليبرالي همين بس كه سياستمداران امریکا و اروپاي بحران زده كنوني در دائر شدن امر نجات بين شهروندان، بانك ها و بنگاه هاي بزرگ، جانب كارتلها و بانكهاي بزرگ را گرفته و براي رهايي آنها به تزريق پول در شريان هاي اختاپوسي سرمايه داري مبادرت مي كنند. اين در حالي است كه قدرت هضم و بلع كارتلهاي ورشكسته نظام سرمايه داري عظيم تر از تصورات خام كنوني است. لذا دخالت نظام سياسي كاپيتاليستي در مناسبات اقتصادي از دهه 60 ميلادي تا بحران كنوني و نيز باقي بودن مشكله اقتصاد سرمايه داري خود گوياي آن است كه «دست نامریي» آدم اسميت،‌ خود، دستاني افليج است. لذا نسخه شفابخش، همان گوهر گمشده عدالت است كه رقباي دولت اسلامي در داخل و خارج از آن با طعنه به اقتصاد دستوري ياد مي كنند. راستي مگر نه اين است كه ورود سياست در بحران كنوني امریکا و ادعاهاي ليبراليسم امري پارادوكسيكال و متناقض به شمار مي آيد؟!

چهارم- جهان در آستانه تحول:

ماهها پيش كه رئيس جمهوري اسلامي ايران از قرار گرفتن جهان در آستانگي تحول سخن به ميان مي آورد، برخي بر او خرده مي گرفتند كه چنين نيست. اين كه احمدي نژاد مكرر از ضرورت تسريع در به ساماني مديريت داخلي و ملي و ايجاد آمادگي براي مشاركت فعال در مديريت جهاني سخن مي گفت، اكنون به رأي العين رشحاتي از آن را در فروپاشي بنيادهاي ليبراليسم نظاره گر هستيم. قهراً احمدي نژاد از آينده بي خبر است اما او پس از اِخبار و انذار امام خميني(ره) به بلوك شرق، دريافت كه امام خميني(ره) يادآوري مي كند كه خبري در راه است! به راستي اين اخبار چيست، جهان جديد احمدي نژاد چگونه جهاني است و مشخصه هاي پايدار آن كدامند؟

جهان حكمت متعاليه:

امام خميني(ره) در مهندسي جهان جديدِ گورباچف از شيخ اشراق،‌ شيخ مشاء، ابن عربي و حكيم حكمت متعاليه سخن به ميان مي آورد. حكمت متعاليه بر آن است كه كار جهان در جنگ بيهوده با خدا، عدالت و معنويت بسامان نمي شود. تمام مشكلات بشر در جهانِ ما بعد مدرنيته و منبعث از ايدئولوژي هاي مدرن بوده و تمامي آگاهان،‌مطلق العنان بودن معرفت شناسي معطوف به حس و تجربه و عقل ابزاري را علت العلل مصائب انسان در چنبره فاشيسم،‌ نازيسم، كمونيسم و ليبراليسم مي دانند. لذا با توجه به تجربه بشريت مي توان ادعا كرد كه حدّ هستي شناسانه انسان كنوني از راسيوناليسم و امانيسم به سنت ها و حكمت وحياني در حال تحول و تكامل است،‌ گويا، عهد و عالم جديدي كه ما بعدِ مدرنيته و مدرنيزاسيون خواهد بود، در حال شكل گيري است. كما اينكه خانم «آنا كوستيكوا» پيشتر و طي مقاله اي در روزنامه روسي نزاويسماياگازتا در تحليل نامه امام خميني به گورباچف، دليل معرفي ابن عربي، ملاصدرا و سهروردي را از سوي امام راحل به بلوك شرق، معلول اشتباه مهم فلسفه غرب، در اصالت دادن به عقل بشري ]راسيوناليسم[ و بحران در فلسفه ما بعدالطبيعه ارزيابي كرده بود؛ در حالي كه از نظر امام خميني(ره) حيات و بقاي جامعه انساني فقط بر اساس حكمت و سنت الهي امكان پذير است.

نظام سياسي متعاليه:

ساده لوحانه است چنانچه پندار ما از نامه امام خميني به گورباچف و دعوت هوشمندان روسي به "قم"، صرفاً بيانگر حال و روز تنگدستي سوسياليسم و ليبراليسم بوده باشد. با اين كه ضمير ظاهر در خطاب آن حكيم راحل گورباچف بود ولي مي توان گفت، اين نامه كه در اوج تكامل فكري امام خميني(ره) و در اواخر عمر شريف ايشان به رشتة تحرير در آمده، بيانگر نوعي از مهندسي و معماري نظام سياسي متعاليه اي است كه بايد در شرح و بسط آن كوشش مي شد امّا مع الاسف چنين نشد. في المثل ما در سازمان وزارت خارجة جمهوري اسلامي ايران، منافع انقلاب اسلامي را در چارچوب برخي تقسيمات رايج سازماني معطوف به جغرافيا و منطقهه اي جهاني پي مي گيريم، و حداكثر اين كه در زمانه ‌كنوني همانند برخي دولت هاي پيشين از امریکاي لاتين يا ديگر بخش هاي مغفول جهان غفلت نمي كنيم؛ اين در حالي است كه در صورت ابتناي مأموريت ها بر ساختار و نمودارها و ادارات رايج سياسي، ‌اقتصادي، ‌فني مهندسي و راهبردي،‌ هرگز نخواهيم توانست در مواجهه با پيشرفته ترين ابزارها و امكانات راهبردي و مطالعاتي مغرب زمين به رقابت برخيزيم. پرواضح است كه چيره دستي ما بر ديپلماسي ما بعد مدرنيته در حوزة مباني نظري و حِكْمي است. ضمن اين كه پيروزي هاي ما در عرصه هاي جهاني نه معلول توجه به سازوكارهاي سخت افزاري و تأسيس دفاتر راهبردي ]كه از مقدمات و لوازم پيشتيباني در مأموريت ها است[ كه بيشتر حاصل سعه وجودي مفاهيم و مضامين عميق الهي و حكمت آميز معطوف به انقلاب اسلامي است. مع الاسف 20 سال از صدور نامه‌ تاريخي امام خميني به گورباچف مي گذرد اما آيا سازوكاري براي سخن گفتن با دنيا از طريق سرمايه ها و رسانه هايي همانند ابن سينا، شيخ اشراق، ابن عربي و ملاصدرا در وزارت خارجه سامان داده ايم و والاتر از همه آنها آيا سازوكاري براي سخنگويي با حكمت و لسان قرآن در تشكيلات و سازمان رسمي ديپلماسي كشور سامان داده ايم. اگر بناست در تربيت ديپلمات ها همان مسير و متدلوژي اي كه غرب در آكادمي هاي خود مي پيمايد ما نيز در مراكز علمي خود بپيماييم. پس تذكر امام خميني به گورباچف در ضرورت شناخت ايشان و ملّت روس از حكمت متعاليه چگونه توجيه خواهد شد؟! به ديگر سخن چند درصد ديپلمات هاي ما با لسان يا با مضامين و مفاهيم نامه امام خميني با دنيا سخن مي گويند؟ تفاوت ما با كارگزاران سياست خارجي ساير كشورها و مسلك ها چيست و سازمان ديپلماسي ما تا به چه ميزان آمادگي ايفاي رسالت جهاني را در خويش پديد آورده است؟ صد البته اين بدان معني نيست كه ما در ديگر ساحات اداره خود و جامعه مطابق با تفكر مورد اشاره امام خميني كوشا بوده ايم! في المثل آيا ما در نظام بانكداري اسلامي به مدل مطلوبي رسيده ايم؟! راستي آيا اكنون كه ذات اقتصاد ليبرال دموكراسي با تناقض و سستي در براهين بنيادي مواجه گرديده، آيا ما كماكان در مسير پارادايم هاي بانك جهاني و بازار آزاد گام برخواهيم داشت؟ و آيا باز هم همه فارغ از نقش تاريخي خويش ارائه مدلها و طرحها را صرفاً از رئيس جمهور مطالبه خواهيم كرد؟!

به نظر مي رسد اكنون دكتر احمدي ن‍ژاد در اين راه بزرگ و در حوزه ديپلماسي و در سطوح كارگزاري و در شئون اجرايي كشور بيش از ديگران در حال تلاش بوده و خواستار تحقق الزامات حكمت متعاليه و دولت اسلامي حكيم راحل و رهبر فرزانة حيّ مي باشد، امّا سازمانها،‌ ساختارها و صاحبان معرفت، اكنون به وقت تزلزل در اركان كاپيتاليسم بايد متحول شده و توانايي ظرفيت ايفاي نقش فعال تر در مديريت جهاني را در خويش به وجود آوردند.

مجتبي زارعي*

۱۳۸۷ مهر ۵, جمعه

Qods day - photo






Holywar until VICTORY
Down  with  israil

۱۳۸۷ مهر ۴, پنجشنبه

یوم القدس-Qods Day




“The International Qods Day is the symbol of the empathy of the world people especially Muslims with the oppressed Palestinian nation,” parts of the Supreme Cultural Revolution Council’s statement read.


International Qods Day is an annual event opposing Israel’s occupation of Baitul-Muqaddas. Anti-Zionist demonstrations are held on the last Friday of Ramadan in Muslim and Arab countries around the world, and especially in Iran, where the occasion was first suggested by Ayatollah Khomeini in 1979.


۱۳۸۷ مهر ۳, چهارشنبه

Mahmoud Ahmadinejad in 63rd UN


The Islamic Republic of Iran's president Mahmoud Ahmadinejad in a speech at the 63rd UN General Assembly session pointed to the world community's challenges and elaborated on Iran's stances toward regional and world issues. His speech in this regard and his proposals for solving them indicate Iran's high capability in helping to solve international problems. A large part of world problems stem from big powers' unilateralism and their dual approach to certain issues such as their lack of commitment to international laws on disarmament. Thus the Iranian president presented solutions to help disarmament. First he said the IAEA should present a clear report on the nuclear disarmament of the so-called big powers as well as on Iran's peaceful nuclear activity. Second a disarmament committee should be formed by independent states to supervise the disarmament of the dangerously nuclear-armed powers. The unending arms race and the threat to use weapons of mass destruction plus the establishment of a missile system have created concerns and instability on the international arena. Rather than disarming based on the NPT and the disarmament convention, big powers are producing a new generation of atomic bombs. On one hand they act contrary to international laws trying to stop Iran's peaceful and legal nuclear activity on baseless pretexts in order to prevent Iran's progress, and on the other they secretly and illegally put equipment to make nuclear weapons at their allies' disposal, mainly the usurper state of Israel. They intend to monopolize nuclear technology so as to impose their will on other nations. They have also prevented the IAEA from carrying out its task of transferring nuclear technology to developing states. All these have disrupted the world disarmament system and that is why President Mahmoud Ahmadinejad reiterated the need for forming a disarmament committee by independent states.

 


 

۱۳۸۷ شهریور ۲۷, چهارشنبه

رمضان المبارک


iran . ghom .  mosque

۱۳۸۷ شهریور ۱۷, یکشنبه

فلک الافلاک


Iran .  Lorestan . Khoramabad . Falak alaflakCASTLE

۱۳۸۷ شهریور ۱۳, چهارشنبه

Imam Ali:

تعاون

امام علی (عليه‌ السلام):

طَلَبُ التَّعاوُنِ عَلَی إقامَةِ الْحَقِّ ديانَةٌ وَأمانَةٌ.

درخواست همکاری برای برپاکردن حق، نشانۀ دیانت و امانت [‌داری] است.

Asking for cooperating the truth reflects one's trustworthiness and adherence to religious values.

عیون الحکم و المواعظ، ح 5563

Bolivian President Evo Morales




۱۳۸۷ شهریور ۹, شنبه

۱۳۸۷ شهریور ۲, شنبه

۱۳۸۷ مرداد ۳۱, پنجشنبه

al-Akqsa mosque



مسجد الحرام  Masjid al-Harām

مسجد النبي  Masjid alnabi



مسجد الاقصي Masjid al-Akqsa
***
فضیلت مسجد الأقصى

پیامبر اکرم (صلّى‌الله‌عليه‌وآله):

إنّ الصًّلاةَ في مَسْجِدي هَذا أفْضَلُ مِنْ ألْفِ صَلاةٍ في ما سِواهُ إلّا الْمَسْجِدَ الحَرامَ وَالمَسْجِدَ الأقْصَى.

یک نماز در مسجد من بهتر از هزار نماز در دیگر مساجد است، به جز مسجد الحرام و مسجد الأقصى.

Performing prayer once in my mosque is superior in value to a thousand times in any other mosque, except for Masjid al-Harām and Masjid al-Akqsa.

من لايحضره الفقيه، ج 4، ص 504

۱۳۸۷ مرداد ۲۹, سه‌شنبه

Mashhad-pic

mohammad:

پرسش از دانشمندان

رسول الله (صلّی ‌الله‌ عليه‌ وآله):

سائِلُوا العُلَماءَ وَخاطِبُوا الحُكَماءَ وَجالِسُوا الفُقَراءَ.

از عالمان پرسش کنید، با حکیمان هم‌صحبت شوید و با تهیدستان هم‌نشینی کنید.

Ask (questions from) the learned, speak with the wise, and associate with the poor.

تحف العقول، ص 34

۱۳۸۷ مرداد ۲۸, دوشنبه

PEACOCK-pic 3


IRAN . AHVAZ . SHAHID CHAMRAN UNIVERSITY . PEACOCK

PEACOCK 2



IRAN . AHVAZ . SHAHID CHAMRAN UNIVERSITY . PEACOCK
آگاه بودن امام زمان (عج) به اخبار شیعیان

امام مهدی (عليه ‌السلام) در نامه‌ای به شیخ مفید (ره):

فَإنَّا يُحِيطُ عِلْمُنا بِأنْبَائِكُم وَلا يَعْزُبُ عَنَّا شَيْءٌ مِنْ أخْبَارِكُمْ.

ما از اخبار شما آگاهیم و هیچ خبری از شما بر ما پوشیده و پنهان نمی‌ماند.

بحار الأنوار، ج 53، ص 175

۱۳۸۷ مرداد ۲۶, شنبه

ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی . . .


اسلام علیک یا اباصالح  المهدی

دل بی تو به جان آمد وقتست که باز آیی

imam zaman

ستاره دنباله‌دار

يك نكته اين است كه وجود مقدس حضرت بقيةاللَّه ارواحنافداه استمرار حركت نبوت‌ها و دعوت‌هاى الهى است؛ از اول تاريخ تا امروز. يعنى همان‌طور كه در دعاى ندبه مى‌خوانيد، از «فَبَعْضٌ اَسْكَنْتَهُ جَنّتُكَ» كه حضرت آدم است، تا «إلى أن اِنْتَهَى الاَمْرُ» كه رسيدن به خاتم‌الانبياء صلّى‌اللَّه‌‌عليه‌‌واله است. و بعد مسأله‌ى وصايت و اهل‌بيت آن بزرگوار، تا مى‌رسد به امام زمان. همه يك سلسله‌ى متصل و مرتبط به هم در تاريخ بشر است. اين بدين معناست كه آن حركت عظيم نبوت‌ها، آن دعوت الهى به‌وسيله‌ى پيامبران، در هيچ نقطه‌اى متوقف نشده است. بشر به پيامبر و به دعوت الهى و به داعيان الهى احتياج داشته است و اين احتياج تا امروز باقى است و هر چه زمان گذشته، بشر به تعاليم انبياء نزديك‌تر شده است.

۱۳۸۷ مرداد ۲۴, پنجشنبه

صل الله علیک یا صاحب الزمان

زمان ظهور

امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه):

فَلا ظُهُورَ إلاّ بَعْدَ إذْنِ اللهِ تَعالىَ ذِكْرُهُ وَذلِكَ بَعْدَ طُولِ الأمَدِ وَقَسْوَةِ القُلوُبِ وَامْتِلاءِ الأرْضِ جَوْراً.

ظهور واقع نخواهد شد، مگر به إذن خدای متعال، پس از آنکه زمانی دراز بگذرد، دلها سخت شود و بیداد زمین را پر کند.

The reappearance will not occur unless Allah permits it; and that will be after the passing of a long term, the hardening of the hearts and the filling of the earth with tyranny.

احتجاج، طبرسی، ج 2، ص 297

۱۳۸۷ مرداد ۲۳, چهارشنبه

By Samaneh Nazerian

This is life


We never get,

What we have wanted,

And never want,

What we have gotten.


We never have,

What we have liked,

And never like,

What we’ve had.


We live as if,

We never will die,

We die as if,

We’d never lived, why?


We get bored with childhood,

Living in peace and brotherhood,

We rush to grow up and then,

Long to be children again.


We lose our health,

To make money,

To restore our health,

We lose money!


The future, our only concern,

The present is forgotten,

Then to the last,

We live in the past!


We can’t make anyone love us,

Can’t be the world’s beloved, thus!


Let’s know no bounds,

In lovers, opening wounds,

Takes a minute, close to tears,

But healing them, so many years!


We should try to love others,

See and observe all the others,

Know differences between brothers,

Not to compare ourselves to others!


The one with the most,

Is not the richest; but is toast!

The one who needs the least,

Is rich, top of the list!


Let’s be generous,

To be forgiven more or less,

Practice forgiveness,

At first, on ourselves!


God is always near,

We’re still alive here,

There is still hope,

Don’t reach the end of your rope,

There is still a goal,

This is life, on the whole.




۱۳۸۷ مرداد ۱۴, دوشنبه

friende and nemy

دوست و دشمن

امام حسين (عليه‌ السلام):

مَنْ أحَبَّكَ نَهَاكَ وَمَنْ أبْغَضَكَ أغْرَاكَ.

دوست تو كسی است كه تو را از [گناه] باز دارد و دشمنت، آن كه تو را [بدان] وا‌دارد.

imam hosein:

Your true friend is he who prevents you from committing sins, and your enemy is he who tempts you into doing so.
كنزالفوائد، ص 128

Maj. Gen. Jafari Remarks



Commander of the Islamic Revolution Guards Corps (IRGC), Major General Mohammad Ali Ja'fari said that in case of any adventurism against Iran, Tehran will swiftly retaliate with a much tougher response than the enemy. According to IRNA, he told reporters: "In case of any adventurism we will employ all our missile and non-missile potentials."
Ja'fari said the IRGC surface to sea missiles have a range of 300 km, which means all naval fleets of the enemy in the region are within Iran's range.
He asserted: "The weapon design and production technology used in this weapon is completely indigenous to Iran and has never been employed by other countries."
Pointing the fact that this weapon has passed the test stage, and is being mass-produced, he added: "This weapon is of preventive and defensive nature in defending Iran."

۱۳۸۷ مرداد ۱۳, یکشنبه

waterfall wallpaper



Iran . lorestan . waterfall

۱۳۸۷ مرداد ۱۱, جمعه

women attending Imam Mahdi

زنان یاور مهدی (عج)

امام صادق(علیه‌ السلام):

یَکِرُّ مَعَ الْقائِمِ (عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه) ثَلاثَ عَشَرَةَ امْرَأةً... یُداوینَ الْجَرْحَی وَیَقُمْنَ الْمَرْضَی.

سیزده زن در رکاب امام مهدی (علیه‌ السلام) حضور خواهند داشت... زخمیان را درمان و از بیماران پرستاری می‌کنند.

There will be thirteen women attending Imam Mahdi (may God hasten his hoped-for Advent) treating the wounded and nursing the patients.

دلائل الإمامه، ص 484

۱۳۸۷ مرداد ۹, چهارشنبه

Ayatollah Khamenei



Ayatollah Khamenei also added that seeking justice must turn into a prevalent cultural norm among the Iranian people and that the Iranian nation must seek justice in internal and global affairs.

عید مبعث

No Threats Must Be Used

Ayatollah Khamenei the Supreme Leader of the Islamic Revolution delivered a public address on the occasion of 13th of Rajab, which marks the auspicious birth anniversary of Imam Ali (a.s.). His Eminence referred to the extraordinary personality and the extremely prominent and high position of the Commander of the Faithful among different sects of Islam. He also talked abut the unique capacity of this personality to serve as the pivot of Muslim unity. The Supreme Leader of the Islamic Revolution also raised important points regarding the importance of nuclear technology and the future Iran-Europe negotiations.

۱۳۸۷ مرداد ۵, شنبه

mashhad.pic





اللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضاالمَرُتَضي
اَلاِمامِ التَّقیِّ النَّقيِّ وَ حُجَتِکَ عَلی مَن فَوقَ الاَرضِ وَ مَن تَحتَ الثَّری
اَلصِدّيقِ الشَّهيدِ صَلاةً کَثيرَةً تآمَّةً زاکِيَةً مُتَواصِلَةً مِتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفضَلِ ما صَلَّيتَ عَلی اَحَدٍ مِن اَوليائِکَ

Iran . mashhad . imam reza

waterfall.pic


Iran . shushtar . waterfall

Justice

نهایت عدل

امام علی (علیه ‌السلام):

غایَةُ الْعَدْلِ أنْ یَعْدِلَ الْمَرْءُ في نَفْسِهِ.

نهایت عدالت آن است که آدمی با خودش به عدالت رفتار کند.

Behaving fairly towards oneself is the highest point of Justice.

غررالحکم و دررالکلم، ح 6368

۱۳۸۷ تیر ۳۰, یکشنبه

گل رز


IRAN . KHUZESTAN . ROSE FLOWER

imam ali

رازداری

امام علی (علیه ‌السلام):

لاتُودِعَنَّ سِرَّکَ مَنْ لا أمانَةَ لَهُ.

راز خود را به کسی که امانتدار نیست، مسپار.

Don’t tell your secrets to untrustworthy people.

غررالحکم و دررالکلم، ح 1066

۱۳۸۷ تیر ۲۴, دوشنبه

PEACOCK


IRAN . AHVAZ . SHAHID CHAMRAN UNIVERSITY . PEACOCK

۱۳۸۷ تیر ۲۳, یکشنبه

imam javad

رازها در گذر ایّام

امام جواد (عليه ‌السلام):

الأَيَّامُ تَهْتِكُ لَكَ الْأمْرَ عَنِ الْأسْرارِ الْكامِنَةِ.

روزگار رازهای نهان را بر تو آشكار می‌كند.

With the passage of time, hidden secrets will be revealed to you.

بحار الأنوار، ج 78، ص 365

۱۳۸۷ تیر ۲۲, شنبه

pic

 










iran . shiraz . perspolis

۱۳۸۷ تیر ۱۹, چهارشنبه

ahmadinejad:

President Mahmoud Ahmadinejad said on Wednesday that Iran is ready to help resolve disputes in African continent.

According to the Presidential office, President Ahmadinejad made the remark in a meeting with his Senegalese counterpart Maitre Abdoulaye Wade on Wednesday.

Iran sees no limit on transfer of its experiences and achievements in various fields mainly in oil, petrochemical and energy
industry to all Muslim nations and Senegal in particular.

Referring to ample opportunities existing in Islamic countries grouped in the organization of Islamic Conference (OIC), he lauded the endeavor of the Senegalese president and rotating chairman of the OIC for his role in resolving regional issues particularly those pertaining to world Muslims.

He expressed the hope that brotherly ties between Iran and Senegal would further be deepened.

The Senegalese president, for his part, outlined the latest developments in the region along with issues pertaining to the Muslim world and thanked Iran for its all-out support for African countries particularly friendly and Muslim states.

The Senegalese president also thanked Iran for implementing big economic programs in his country in areas of petrochemical, oil refinery as and auto production.

۱۳۸۷ تیر ۱۱, سه‌شنبه

imam sadegh

ویژگیهای صنعت‌گر
امام صادق (علیه ‌السلام):
كُلُّ ذِي صَناعَةٍ مُضطَرٌّ إلَی ثَلاثِ خِصالٍ يَجْتَلِبُ بِها الْمَكْسَبَ وَهُوَ أنْ يَكونَ حاذِقاً بِعَمَلِهِ مُؤدِّياً لِلأمانَةِ فيِهِ مُستَمْلِياً لِمَنِ اسْتَعْمَلَهُ.
سه خصلت برای هر صنعت‌گری ضروری است تا با آنها کسبش را رونق بخشد: در کارش زبردست باشد، امانت‌دار باشد و نظر کارفرمای خود را [تأمین و] به خود جلب کند.
There are three essential characteristics for an artisan to boost his business: being skilful at his Job, being trustworthy, and gaining his customers’ satisfaction.
بحار الأنوار، ج 78، ص 236


۱۳۸۷ تیر ۶, پنجشنبه


Iran . mashhad . imam reza


imam ali

برابری در قضاوت
امام علی (علیه ‌السلام):
مَنِ ابتُلِیَ بِالْقَضاءِ فَلْيُواسِ بَيْنَهُم في الإشارَةِ وَفي النَّظَرِ وَفي الْمَجْلِسِ.
آنکه بر مسند قضاوت می‌نشیند باید میان مردم در اشاره و نگاه و نشستن برابری را مراعات کند.
To maintain impartiality in pointing to and looking at the plaintiff and the defendant and also in the seats assigned to them.
کافی، ج 7، ص 413

۱۳۸۷ تیر ۴, سه‌شنبه

mother

مقام مادر
حضرت فاطمه (سلام ‌الله ‌علیها):
... اِلزَمْ رِجْلَهَا؛ فَإنَّ الْجَنَّةَ تَحْتَ أقْدَامِهَا.
... در خدمت مادر باش؛ زیرا بهشت زیر قدمهای مادران است.
Dedicate your life to attending your mother, for Paradise is under her feet.
كنزالعمّال، ح 45443

۱۳۸۷ خرداد ۲۳, پنجشنبه

deheno



ahmadinejad and iranian peaple

۱۳۸۷ خرداد ۲۲, چهارشنبه

خدایا به امید تو

عبادت مخلصانه

حضرت فاطمه (سلام‌ الله‌ علیها):
مَنْ أصْعَدَ إلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، أهْبَطَ اللهُ إلَیْهِ أفْضَلَ مَصْلَحَتِهِ.

هر که خداوند را بی‌پیرایه عبادت کند، خداوند برترین مصلحت او را بر او فرو می‌فرستد.

God will grant the best thing out of expediency to everyone who prayer sincerely.
بحار الأنوار، ج 70، ص 249